25 Mart 2013 Pazartesi

Bugün



Uzun zamandır ihmal etmişim blogumu... Hayat aynen devam ediyor,kedilerim,köpeklerim ve ben...
Tek değişiklik bu senenin biraz daha aktif geçmesi. Resim derslerine başladım, karar verdim seneye üniversite sınavlarına gireceğim, hedefim Güzel sanatlar akademisi-resim bölümü:) Yaş falan hiç umrumda değil, hayatı hep öteliyoruz nedense...



Çocukluğumda tek isteğim konservatuvar ya da resim okumaktı, babacığım ikisine de karşı çıktı. Onu suçlamıyorum, belki de yeterince ısrar etsem karşı çıkmazdı. Şimdi de çevremde çok dalga geçen var, bu yaştan sonra üniversite mi diye, ama dedim ya vız gelir tırıs geçer:) Artık beni mutlu eden şeyleri daha fazla ertelemeyeceğim, bu kadar:)
Başka ne yaptım, tığ işlerine devam ediyorum, tığ işi derken amigurumi oyuncaklar örüyorum, ve çok keyif alıyorum, her ne kadar eşim söylense de dedim ya umurumda değil, ben mutluyum:)

Uzun zamandır doğal yaşamaya çalışıyorum her konuda, kullandığım şampuandan yediklerimize kadar.
Mesela her sabah büyükçe bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat atıp içiyorum. Bedenimizi alkali hale getiriyor ve pek çok hastalığı da önlüyor ya da iyileştiriyor. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi isterseniz facebook'ta @Kemal Milar 'ın sayfasını takip edin. Bir de kolloidal gümüş suyu meselesi var ki o da harika,ama detaylı hazırlanışı,o tip şeylere pek kafam basmıyor,elektik bilgisi gerektiriyor.

Bodrum'a bahar gelemedi gitti, 2 gün bahar, ardından fırtına, bugün gene fırtınalı hava, böyle zamanlarda bahçedeki kedi otelimiz doluyor:)

Daha önceki yazılarımdaki 4 kardeş kedinin 3'ünü kaybettik maalesef, sadece Bızdık kaldı. Yeni bir yavru kedi daha geldi eve, annesi ölmüştü ve çok küçüktü, şimdi büyüdü ve evdekilerin korkulu rüyası, adı Yoda:) Bilge olsun diye koydum adını ama maşallah deli gibi saldırıyor, kedi-köpek dinlemeden:)
İşte böyle sevgili günlük, şimdilik resimlerim ve amigurumilerim ile çoook mutluyum şükürler olsun:)

3 yorum:

  1. Şahane, güzel düşüncelerinize ve yaşam sevincinize saygıyla eğiliyorum. İnandığınız olda devam. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ve artık blogunuzu garip guraba bırakmadığınıza sevindim.. :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim:) unutmuşum bu blogu açtığımı yeni keşfettim,hazine bulmuş gibi oldum:)

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.