30 Haziran 2014 Pazartesi

Bitenler, bitemeyip çöpe gidenler nisan-mayıs-haziran 2014/Part 1

Uzun süredir blogumu ihmal ettim. Biliyorsunuz sağlık sorunlarım var, bir de değirmen boyama işine girince hiç bir şeye vaktim kalmaz oldu. Bugün isyan edip 2 günlük mola verdim kendime:)

Mart ayında yazmışım en son bitenler yazımı, 3 aylık birikti. O kadar çok ki, ikiye bölüp mü yazsam diye düşünüyorum. Yazmaya bir başlayayım, yorulduğum yerde keserim:))

Önce toplu görelim:))

Epeydir kozmetik diyetindeyim, daha doğrusu alışveriş diyeti:) İhtiyacım olmayan hiç bir şeyi almıyorum, zaten almama da gerek yok, çünkü daha önce öyle abartmışım ki dolaplar dolu, yeni yeni bitiyorlar.



Hadi başlayalım 

Nuxe el kremi- Kokusu ve kolay emilimi güzeldi, sevdim, ama yine de benim kuru cildime daha yoğun kremleri tercih ediyorum.


Neutrogena makyaj ve yüz temizleme jeli- İşte en sevdiğim:) Daha önce de yazmıştım, okumak isterseniz TIK TIK


Organix Biotin&Collagen shampoo- Severek kullandım. Sanki saçımın uzamasına da etkisi oldu gibi. Yazısı şurada TIK TIK


Vichy ayak için peeling- Valla ne yalan söyleyeyim, hiç biiiir etkisi yoktu, hani kendim şekerle zeytinyağı karıştırıp peeling yapsam daha bile iyi olabilirdi yani, o kadar kötü.

 

Loreal Cilt Düzgünleştirici Zengin Temizleme Sütü- Genelde memnun kaldım. Cildim kuru olduğu için süt kıvamı temizleyicilerle cildim iyi anlaşıyor. Ama yaz geldi, cilt artık normal-karma kıvamında, bir de Bioderma-Garnier temizleme suları çok pratik geliyor.


Yves Rocher göz makyajı temizleyicisi- Çift fazlı bir ürün, karıştırıp kullanıyorsunuz. Fena değildi, ama hafif yağlı olduğundan çok ta sevdiğimi söyleyemem.


Neutrogena ayak kremi- Fena değildi, ama asla bir Lapitak olamaz, ayak kreminde üstüne tanımıyorum:)


Pure&Beauty Nar özlü göz maskeleri- Kağıt maskeler, nemlendirmesi fena değildi, alerji yapmadı, uygulaması kolaydı, ama ille de gerekir mi derseniz cıııkkss derim:)


Estee Lauder Revitalizing Supreme- İşte benim bebeğimmmm, Chunly Beauty'nin çekilişinden kazanmıştım. O kadar memnun kaldım ki kelimeler yetmez anlatmaya. Kullandığım süre içinde cildimdeki pütürcükler gitti, cildim pürüzsüzleşti, kırışıklarımda açılma oldu, cildim aydınlandı ve yumuş yumuş oldu. O kadar sevdim ki, tek eksisi fiyatı sanırım :( Bitmesin diye kıyamadım kullanmaya o kadar:)


Yves Rocher Elixir 7.9- İşte çok sevdiğim bir ürün daha. Harika bir serum, yaz için ağır gelebilir, ama kışın kuruyan ciltler için birebir. Şurada yazmıştım, TIK TIK


Loreal Revitalift- Estee Lauder kazanmadan önce kullanmıştım, hissedilir bir etkisi olmadı, sadece nemlendirdi o kadar...


Oriflame Silk and Beauty deodorant- Kokusu ve koruması güzeldi, ama bu tarz deodorantlar bir süre sonra akma ve kapakta birikme yapıyor maalesef.


Solait 50 faktör yüz için güneş kremi- Sevdiğim bir güneş koruyucu, ama şimdi Bioderma'yı keşfettim, çok daha hafif, favorim oldu. Yine de uygun fiyatı nedeniyle alınabilir, sivilce vs sebep olmadı.


Solait 50 faktör vücut kremi-  İşte bunu sevmedim, yapısı çoook yoğun, beyaz beyaz kalıyor. Daha da kötüsü iyice yedirseniz de denize girip çıktığınızda beyaz beyaz çıkıyor krem, çoook kötü, bitiremedim bile


Loreal Perfect Clean kayısılı peeling- Çok severek kullandım. Kokusu da dokusu da güzeldi. İçindeki tanecikler yüzü çizmiyor, en sevdiğimde üzerindeki temizleme pedi. Tekrar alabilirim.

Yazı çok uzun oldu, yoruldum, siz de okurken yorulmuşsunuzdur mutlaka. Şimdilik bir ara vereyim, kalanları 2. bir yazı olarak yazayım en iyisi:)

Sevgiyle kalın e miiii:)




İnstagram'da takip etmek için TIK TIK
Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK












8 yorum:

  1. Oriflame Silk and Beauty deodorantı severek kullanmıştım.
    Kokusu çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kokusuna ben de bayıldım, ama kapakta birikme yapmaya başladı ve sanırım sıcaketkisiyle iyice sıvılaşıp aktı

      Sil
  2. Belgin'im öncelikle çok geçmiş olsun,umarım iyileşirsin :(
    Beğendiklerin aklımda,ben de deneyeceğim :)
    Öpüyorum kocaman <3

    YanıtlaSil
  3. Ablacım Bodrum gibi gunesin yogun oldugu bir yerde yuzun icin dermokozmetik gunes koruyucular kullanmanı oneririm. Vucudum icin ben de kozmetik magazalarından alıyorum ama yuzum icin mutlaka dermokozmetik kullanıyorum. Bioderma kesinlikle cok basarılı ama La roche , Avene de oldukca basarılı. Benim en sevdigim ise suphesiz ki Hamilton:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. la roche sivilce yaptı bende, feci alkol kokuyor, ama bioderma harika, hamiltonu da deneyeyim o zaman muckssss

      Sil
  4. Loreal cilt duzgunlestirici temizleme sutunu kullandiktan sonra yuzumuzu yikamaya gerek var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıkamak ve sonra toniklemek gerektiğini düşünüyorum

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.