20 Haziran 2014 Cuma

Yeni keşfim: Dermorenda

Merhabalar, bugün sizleri yepyeni bir siteyle tanıştıracağım, Dermorenda... Yeni keşfim olan sitede tabiri caizse yok yok... 
Cilt bakım ürünleri, saç ürünleri, güneş ürünleri, anne-bebek ürünleri, vitaminler.... 
İlk iş cilt bakım ürünlerine tıkladım, ve kendimi kaybettim:) Özellikle ilgi alanım olan anti aging ürünler ve güneş koruyucularda... Hemen hemen her üründe indirim var, fiyatlar çok uygun. 

Ürünler kategorilere göre ayrılmış, rahatça aradığınız ürünü bulabiliyorsunuz, dilerseniz markalar sekmesinden aradığınız markayı bulabiliyorsunuz. Bu açılardan siteyi çok kullanışlı buldum. 

Şu anda devam eden bir kampanya da var, Uriage ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası. Diğer ürünlerin çoğunda da indirimler var. 99 lira üzeri alışverişlerde de kargo ücretsiz.

Ayrıca ürünlerin hepsi orjinal ve faturalı ki bu da önemli bir faktör.

Çevrim içi destekte var sitede, ihtiyacınız olduğunda yardım alabiliyorsunuz.

Gelelim almaya karar verdiğim ürüne. Bildiğiniz gibi Bodrum da yaşıyorum ve güneşin zararlı ışınlarına çokça maruz kalıyorum. Dolayısıyla yaz-kış güneş koruyucu kullanıyorum, gençliğimi buna borçluyum (hihihihi) :)

Güneş koruyucu alırken yüksek koruma içermesi ve yoğun krem kıvamında olmaması tercihim oluyor. Bu ürün yağlı ciltlere de kullanılabilen jel yapısı ve yüksek koruma faktörü ile hemen ilgimi çekti.


Ürünün açıklaması şu şekilde:
Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmayla ilgili son yıllardaki araştırmalar UVB UVA koruyucuları içeren ve bağışıklılık düzenleyici, antioksidan etkili,cildi onarıcı özelliklere sahip doğal bileşenlerden oluşan,fiziksel ve kimyasal filtrelerin bir arada olmalarının,güneşin cildi yaşlandırma etkilerinin önlenmesinde maksimum koruma sağladığını ortaya çıkarmıştır.
Heliocare bileşiminde yer alan, en son gelişmiş fiziksel ve kimyasal koruyucu filtrelerin yanı sıra, yüksek etkili doğal bitki özlü Eğrelti Otu ekstresi, Yeşil Çay ekstresi içeriği ile güneşin zararlı etkilerine karşı derinin savunmalarını güçlendiren antioksidan etkili ve cildi onarıcı özelliklere sahip güneş koruyucusudur.
Günlük olarak deride ki foto yaşlanmayı engeller.
Özellikle yağlı ve sivilceli problemi olan ciltler dahil bütün tipler için uygundur.
 Kullanımı:Güneşe maruz kalmadan önce yeterli miktarda uygulayınız.
Gerektiğinde gün içinde tekrarlayınız.
Kolay emilir.
Cilt yüzeyinde hiçbir kalıntı bırakmaz.

Gördüğünüz gibi aynı zamanda doğal içerikli... Daha önce kullandığım krem kıvamındaki koruyucum, kuru ciltli olmama rağmen sivilceye sebep olmuştu. Bu kez jel kıvamında denemek istiyorum.

Sitenin zamanla daha çok gelişeceğini ve daha fazla ürünü bünyesinde barındıracağını düşünüyorum, bu yüzden izlemeye aldım.

Sevgiyle kalın e mi:)

Not: Bu bir tanıtım yazısıdır, ama gerçek düşüncelerimi içermektedir.




2 yorum:

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.