4 Eylül 2014 Perşembe

Bitenler-Temmuz-Ağustos 2014

Bugün yeni bir bitenler yazısıyla geldim, çoook mutluyum:) Ama bu seferki kedili medili bitenler:) Bizim yaramaz Lea o meraklı burnunu her yere soktu:)
Hadi başlayalım bakalım:


İlk ekip saç ürünleri...

HC Hair care complex yağ- Bunu biliyorsunuz artık, neredeyse tüm bitenlerimde var, çok memnunum. Şurada ve şurada yorumlamıştım. Saçlarıma yaptığı bakımı seviyorum. Ama bu kez elimde olan başka bir ürünü bitirmek istiyorum. Bitince tekrar alırım muhtemelen.

HC Şampuan-  HC ürünlerinden genel olarak memnunum. Bu şampuanı da temiz içeriği nedeniyle çok sevdim. Ama şampuanları arada değiştirmek gerektiğini düşünüyorum, saç alışmasın diye. Bence gayet iyi şampuandı.

HC Saç Kremi- HC ürünlerinden tek memnun kalmadığım bu krem oldu. Aslında içeriği temiz, dolayısıyla diplere gelme endişesi de yaşamadım. Gelgelelim benim kuru saçlarıma yeterli gelmedi nemlendirmesi. Bir de artık saç kremi yerine saç maskesi kullanmaya başladım. HC Ovex belki daha iyi seçim olabilir.

Johnsons baby şampuan- Fırça temizliğinde kullandım genelde, bir-iki kere de vücut şampuanı olarak. Bittikçe alıyorum.

Phyto keratin şampuan ve maske- Aslında şampuan siparişi vermiştim eczaneye, ama maalesef Phyto 15 gün boyunca göndermeyince iptal ettim.  Eczanedeki görevlide özür babında bol bol tester verdi bana. Tek kelimeyle ba-yıl-dım. Şampuan bitkisel içerikli olmasına rağmen köpürmesi harika, ve saçları yumuşacık yapıyor, maske de öyle. Ama markaya çok kızgınım, belki ilerde alırım.



Watsons Brightening body lotion- Orkideliydi . Kokusu muhteşemdi, nemlendirmesi de güzeldi, fiyatı da uygundu, gelgelelim aylardır bir daha bulamadım Watsons'ta.

Down Under Naturals vücut şampuanı- Saç ürünlerini ne kadar sevdiysem bunu da o kadar sevemedim. Sanki temizlemiyormuş gibi geliyordu. Sanırım isim değişmiş artık Urban Care olmuş.

Nivea waterlily oil duş şampuanı- Kokusu güzeldi, temizlemesi de. Ama ben sıkılıyorum hep aynı kokudan. Firmalar küçük ürünler çıkarsalar ya, ne güzel olur.

Watsons feminine wash- Güzeldi, herhangi bir tahrişe neden olmadı.


Neutrogena likit yüz temizleyici- Severek kullandım, ama sonlara doğru cildimde gerginlik ve kuruluğa neden oldu. Gerçi cildim kurudur, ama sık kullanmadığımda sorun yoktu. Temizlemesi iyiydi, ama makyaj temizleyicisi çok daha iyi. Bu ürünü makyaj yapmadığımda akşam günlük kirden arındırmak için kullandım. Uzun sürede gitti. İndirimlerde fiyatı baya düşüyor, ben yüzde elli Migros indiriminden almıştım taaa yaz başıydı sanırım.


Beverly Hills Giorgio- Ah işte, bittiğine en çok üzüldüğüm ürün., benim canım parfümüm. 20 küsur sene oldu sanırım kullanmaya başlayalı. Maalesef artık Türkiye de bulunmuyor. Amerika'ya giden arkadaşım olduğunda yapışıyorum yakasına, öyle seviyorum. Zaten benimle bütünleşti artık.


Gelelim tırnak ürünlerine.

Dax Sulphur- En son 12.ayda bitirmişim, yani ocaktan bu yana kullanıyorum ve yeni bitti. Küçük kutuda ama çok bereketli kendisi. Şurada yazmıştım. Ama maalesef daha önce aldığım eczanede artık yok, bende onun yerine Yves Rocher'ın harika ürünüyle devam ediyorum.

Parmex Aseton- Aseton işte, ojeyi güzel çıkarıyordu:))) Ama artık aseton değil de oje çıkarıcı kullanmak istiyorum, tırnaklara daha az zarar veriyormuş, diyenlerin yalancısıyım:)

Rimmel 14 days nail rescue- Görmek bile istemiyorum. Beğenenleri de var ama benim tırnaklarımı mahvetti. Şurada yazmıştım.


Lapitak el kremi-ayak kremi- Vazgeçilmezim, Yerine geçecek ürünü bulamadım henüz.

Neutrogena anti-aging el kremi- Güzeldi aslında bu kremde. Ama çok çabuk bitti nedense.

Arko nem yoğurt-böğürtlenli- İtiraf ediyorum, kokusuna bayıldığım için almıştım. Hala da bayılıyorum:) Nemlendirmesi çok kısa sürüyordu, el hemen emiyor ve eski haline dönüyor.


Ve başrol oyuncumuz Lea devreye girdi, bu ne koklaması:)

Caudalie Lip balm- Nemlendirmesi ve kokusu çoook güzeldi, ama benim kedim sağolsun, dolabımı açıp, içine girip bunu çalmış, üstüne kapağını da açıp canına okumuş, mecburen çöpe gidiyor:)



Haklısınız, başta kedili medili dedim, kedi medi yok dediniz di mi içinizden, buyrun size bizim meraklı Melahat kedimiz Lea:) Sonunda çaldı zaten:)

Nivea pure&natural deodorant action 24h- Severek kullandım, koruması vs iyiydi, ama Rexona sanırım bir tık önde:) Ama Lea çok sevmiş, öyle diyoooo:)


UC FLX- Doktorumun dizimdeki ağrı için verdiği destekti, iyi de gelmişti, ama çok pahalı, devam etmeyeceğim sanırım.


Lea yine huzurunuzda, çok meraklı çoook:)

Doa kozmetik argan yağı- Saç bakımlarımın içine katarak kullandım, bazen de kuru saç uçlarıma durulamadan, her iki türlü de faydasını gördüğümü düşünüyorum. Doa kozmetiği uygun fiyatları nedeniyle çok seviyorum zaten.

Eveeet, temmuz-ağustos aylarının bitenleri bu kadar, makyaj ürünü yok gene, yaz sıcaklarında kim makyaj yapacak di mi ama:)

Sevgiyle kalın e mi:) Lea da öpmüş sizi:)




İnstagram'da takip etmek için TIK TIK
Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK























12 yorum:

  1. Ayy yerim ben Leayı ısırırım :) Hep kedili medili postlar olsun :) maşallah ne çok ürün bitmiş harika !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlı ablasııı, bir gözü doğuştan yok bebişimin, ama yaramazlıkta sınır tanımaz:)

      Sil
  2. pisiciiik seni yerim ben :)) merak ettin ne onlar diye bakiiim sen :)
    Watsons Brightening body lotion merak ettim ama yokmuş artık öyle mi :((

    YanıtlaSil
  3. HC ürünlerinden bende memnunum :) ovexi de seversin

    YanıtlaSil
  4. lapitak ı ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimiii özellikle ayak için olanı, yumuş yumuş yapıyor

      Sil
  5. Oyy kedicik çok şeker :) hc ürünlerinden ben pek memnun kalmamıştım sizin memnun kalmaniza sevindim :) lapitak ayak kremi yaz için bana biraz ağır geliyor kışın kullanmayı daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kediciği bebekken sokakta bulmuştuk, çöpe atılmıştı ve bir gözü yoktu, ölmek üzereydi, ama şimdi tosuncuk oldu:)
      HC den niye memnun kalmadın ki acaba? benim saçlarım çok kuru olduğu için iyi geldi

      Sil
    2. Benim saçlarımda da baya kuruluk problemi var ama daha da kuruttu yumuşatmasını beklemiştim :/ Her saç tipinde farklı etki gösteriyor demekki

      Sil
    3. ilginç gerçekten her saç farklı tabii

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.