9 Şubat 2016 Salı

Severek kullandigim Oriflame urunleri:2- Novage Ultimate Lift serisi

Oriflame'in sanırım 3 ay önce 12 haftada %70 daha sıkı bir cilt iddiasıyla çıkardığı seri bu haftanın 2. konuğu



The Novage Ultimate Lift Cilt Bakım Seti; temizleme sütü, tonik losyon, göz kremi, serum, gündüz ve gece kremlerinden oluşuyor. Daha toparlanmış, genç görünümlü bir cilt için tasarlanmış. 
Ben yeni bir ürün deneyeceksem set halinde olmasını tercih ediyorum, böylece etkilerini daha net görebiliyorum.

NovAge Ultimate Lift, cilt bakım alanında bir devrim olarak nitelenen, AspartoLift ile geliştirilmiş. Bu teknoloji ciltteki sıkılık ve şekil kaybının başlıca sebeplerinden olan fibroblast yani bağ doku hücrelerinin sertleşmesini onarıp cilde elastikiyetini geri kazandırıyormuş.

Gelelim benim yorumlarıma:

Temizleme sütünü Skinpro cilt temizleme makinesi ile kullanıyorum. Hassas ve kuru cildimi hiç zedelemeden öyle güzel temizliyor ki, asla kurumaya izin vermiyor. Serinin benim için favori ürünü.

Temizlemeden sonra geliyor sıra tonikleme işlemine. Tonikte tüm ürünler gibi kurutmuyor cildi, hassas cildimde herhangi bir irritasyona da neden olmadı. Kokuları da muhteşem tüm ürünlerin.

Daha sonra serumunu sürüyorum, misss gibi kokusuyla cildimi anında yumuşatıyor.

Göz kremini sürüyorum. Yalnız bir tek bu ürünü çok sevmedim, evet göz altında hafif bir sıkılaşma oluyor, ama yeterince nem sağlayamıyor maalesef. Ben de çareyi önce bu kremi, bir süre sonra da Kiehl's avokadolu göz kremini sürmekte buldum. Hem tedavi hem nemlendirme oluyor böylece.

Gündüz kremi güneş koruma içeriyor ve yağlı durmuyor, makyaj altına da uygulanabilir.
Gece kremi ise daha yoğun bir bakım sunuyor.

Ben ilk başta kokularına bayıldım, koku tarifinde özürlüyüm ama seveceğinize eminim.
Gerçekten çok fazla olmasa da cildimde hafifçe bir toparlanma başladı yukarı doğru.

Çok severek kullanıyorum ve devam edeceğim...



Oriflame'de sevdiğim ürünler serisinin 2. günü de böylece bitti, sizin sevdiğiniz ürünleri merakla bekliyorum :) Yarın başka bir ürünle buradayım.

Sevgiyle kalınız efeeeem :)

8 yorum:

  1. Bu seti almayı istiyorumda fiyatı yüzünden cesaret edemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz pahalı evet, ama aslında başka markalarla kıyaslayınca da çok ucuz. Normalde bir krem 200 lira:) Martta zamlanıyor biligine :)

      Sil
  2. Klasik merhabamızı bir diyelim :) yaklaşık 1 ay önce DUCRAY Neoptide markalı bir ürünü,eczaneden satın aldığımı dile getirmiştim,1 aylık bir zaman dilimi içerisinde aldığım sonucu şu şekilde aktarayım;haftada 2-3 kez saçımı yıkadıktan sonra 9 sprey şeklinde uyguladım,tabi bunun yanında Argan,Hindistan Cevizi,Sarımsak yağı ile her yıkama öncesi saçlı deriye 30 dakika masaj yaptım,ılık su ile duruladım,şampuanım THALİA'nın argan yağı özlü ürünü ph 5.5 ve hafif,güzel kokulu bir içeriği var. Sözün özü,Neoptide koparak kırılmayı,elektiriklenmeyi oldukça iyi bir şekilde önlemekte,tabiri caizse ince telli,uysal saçlara sahibim :) saç dökülmesinin yıkamadan sonra ve gün içerisinde,belli miktarda nüksetmesi zaten çok olası bir hadise.Beyler'de,Hanımlara kıyasla dökülme 3 kat olduğu için :) bakıma devam etmem benim için en selametlisi olacaktır,spot sayfanızı haftada en az 3 kez ziyaret ediyorum,zaten bu özenle ALLAH'ın izniyle sizde saç konusunda hiçbir problem olmaz Belgin Hanım,üzerime vazife değil fakat şu hususa değinmek istiyorum. Vitamin içerikli bir kapsülden diğerine geçiş yaparken,en azından 15 gün bekleyin'ki karaciğeriniz ve böbreğiniz gereğinden fazla desteğe maruz kalmasın,zaten kapsüllerden almış olduğunuz vitamin,mineral,protein ve biotin'i sebze,süt,kuruyemiş ve baklagillerden fazlasından fazla :) alabilirsiniz. Tedbir bizden Takdir RABBİMİZDEN,Belgin Güven Takunyacıoğlu ...

    YanıtlaSil
  3. Klasik merhabamızı bir diyelim :) yaklaşık 1 ay önce DUCRAY Neoptide markalı bir ürünü,eczaneden satın aldığımı dile getirmiştim,1 aylık bir zaman dilimi içerisinde aldığım sonucu şu şekilde aktarayım;haftada 2-3 kez saçımı yıkadıktan sonra 9 sprey şeklinde uyguladım,tabi bunun yanında Argan,Hindistan Cevizi,Sarımsak yağı ile her yıkama öncesi saçlı deriye 30 dakika masaj yaptım,ılık su ile duruladım,şampuanım THALİA'nın argan yağı özlü ürünü ph 5.5 ve hafif,güzel kokulu bir içeriği var. Sözün özü,Neoptide koparak kırılmayı,elektiriklenmeyi oldukça iyi bir şekilde önlemekte,tabiri caizse ince telli,uysal saçlara sahibim :) saç dökülmesinin yıkamadan sonra ve gün içerisinde,belli miktarda nüksetmesi zaten çok olası bir hadise.Beyler'de,Hanımlara kıyasla dökülme 3 kat olduğu için :) bakıma devam etmem benim için en selametlisi olacaktır,spot sayfanızı haftada en az 3 kez ziyaret ediyorum,zaten bu özenle ALLAH'ın izniyle sizde saç konusunda hiçbir problem olmaz Belgin Hanım,üzerime vazife değil fakat şu hususa değinmek istiyorum. Vitamin içerikli bir kapsülden diğerine geçiş yaparken,en azından 15 gün bekleyin'ki karaciğeriniz ve böbreğiniz gereğinden fazla desteğe maruz kalmasın,zaten kapsüllerden almış olduğunuz vitamin,mineral,protein ve biotin'i sebze,süt,kuruyemiş ve baklagillerden fazlasından fazla :) alabilirsiniz. Tedbir bizden Takdir RABBİMİZDEN,Belgin Güven Takunyacıoğlu ...

    YanıtlaSil
  4. sonuç olarak sıkılaşma yaşadınızmı nem artışı parlaklı yaşadınızmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef beklediğim sonucu alamadım, nemlendirme dışında

      Sil
  5. Merhaba bu ürünü kız kardeşim almış fakat hiç kullanmamış ve bana verdi nasil kullanıldığını bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilir şeniz çok memnun olurum bilincsiz kullanmak. Istemedim tşk ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazı da anlatıyorm zaten kullanılışını

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.