28 Mart 2013 Perşembe

Sülfatsız ürünler


Dedim ya en doğalından yaşamaya çalışıyorum hayatı, son zamanlarda şampuanlara takmıştım, ille de sülfatsız kullanmak istiyordum. Nette gezinirken Doa Kozmetik ile karşılaştım, ilk başta esprili dilleri çekti beni, çok eğlendim siteyi gezerken,sonra nette araştırınca sülfatsız şampuanlarının çok methedildiğini okudum ve şampuan,yüz yıkama jeli,vücut şampuanı sipariş verdim,hepsi de sülfatsız, bir de shea yağı. Tam bildirdikleri tarihte elimde oldu hepsi, yanında bir de adaçayı sabunu hediye etmişler, çok teşekkürler kendilerine:)


Yüz yıkama jelini akşam kullandım, mis gibi kokuyor ve etkili bir temizleyici, gerçi makyajsızdım, genelde de yapmam zaten, ama hafif pütürlü yapısı peeling yaptı aynı zamanda, sevdim yani, ama cildim çok kuru olduğu için biraz gerdi.
Şampuanı bugün denedim banyoda, benim saçlarım biraz fazla yıpranmış durumda olduğu için krem sürmek zorunda kaldım. Ama genelde sülfatsız şampuanlar köpürmez,bu çok güzel köpürdü, sevdim.
Vücut şampuanına bayıldımmm. Lilyumlu almıştım,misss gibi kokuyor, o da hafif pütürlü,peeling de oluyor bir yandan.
Sanırım bundan sonra abonesi olacağım:)


2 yorum:

  1. bende yenı tanıstım bu fırmayla denemek ıstıyorum ..hıtap seklı çok guzel gercekten karsında bırı konusyormus gıbı hısettırıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim, ürünlerin fiyatları da uygun

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.