28 Nisan 2014 Pazartesi

Konuk yazar-beautybybb

Sevgili Burcu konuk yazarım olmak istedi, teşekkürler, benim de çok merak ettiğim Nars renkli nemlendiriciyi yazmış...                      


 Haftanın ilk gününe bir renkli nemlendiriciyle başlamak istedim.Beni Youtuber ve Blogger olmaya çeken birinin bü ürünü yere göğe sığdıramaması üzerine ( Bu arada kendisi Görkem Karman, Your Face is my Canvas, kendisi uzun süredir Bloggerlık yapıyor. Youtube kanalı da harika! Adını kesinlikle duymuşsunuzdur ama eğerki duymadıysanız Kanalı burada!  Blogu da burada! Kendisine sonsuz teşekkürler!) İstanbul'a gittiğimde İstiklal Caddesinde ki Sephora'dan aldım. 


Orada ki çalışanlara gıcık kaptım resmen. Bana en açık rengi vermesi gerekirken 2. rengi verdi ve bu bana çok sarı kalıyor. O yüzden ben bu ürünü başka ürünlerle karıştırıp kullanmak zorunda kalıyorum. Ama bunu bitirdiğimde kesinlikle gidip en açık rengi alacağım. Ayrıca orda ki çalışanlara sadece bu olay yüzünden sinirlenmiş değilim. Benefit Erease Paste almaya gittiğimde bana 2. rengi verdi. En açık rengi kalmamış ama buda bana olurmuş! Mermer gibi beyaz biriyim nasıl olurda sadece satış yapıp kendi paylarına düşecek miktar için böyle bişey yaparlar? Bundan sonra zorunda kalmadığım sürece Taksimde ki Sephoraya gitmem! Eğer sizinde başınıza böyle bir şey geldiyse lütfen yorum bölümüne yazın da hepimiz bilelim.

Neyse ben daha fazla sinirlenmeden ürünüme geçeyim. Bende ki rengi Light 2 ( ALASKA ) eğer cildinizin alt tonu sarıysa size tam olacaktır. Kapatıcılığını gerçekten beğeniyorum. Yaz ve bahar ayları için vazgeçilmez ürünümüz budur arkadaşlar! 




 SPF 30 içerdiği için yazın kullanıma oldukça uygun. Aman dikkat, spf içerdiği için güzel fotoğraf vermez! :)

 Bu ürünü en sevdiğim fondöten fırçası olan Real Techniques Buffing Brushla uyguluyorum!
Sephoralarda ve Nars mağazalarında bulabilirsiniz. Ben 110 TL ye almıştım. :)

8 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanın... Nars'ın ürünlerini çok beğenmeme rağmen henüz bir ürününü almış değilim benim bütçem için biraz pahalı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun için Dupe önerim: Garnier'in BB kremi. Kapatıcılığı bir daha fazla hatta onun. Ama renk seçeneği az. Fiyatı da uygun. Bence bir dene :) Bloguma bekliyorum. Çekilişim hala devam ediyor. Bu arada blogunuza, yayınlarınıza bayılıyorum :)

      Sil
    2. Garnier çoğu kişide sivilce yapmış o yüzden uzak duruyorum :) Şimdi elimde bir Missha var birde geçen mart indirimden Pure Beauty aldım çok sevdim denemediysen bende sana onları önereyim :**

      Sil
    3. Pure Beauty nin CC kreminde gözüm var. Hazır alırken birde BB kremini denerim :) teşekkür ederim önerin için :) Benim cildim kuru ve yağlanma sorunu çok çok az o yüzden sanırım bende sivilcelenme olmadı :) Missha nın BB kremini çok çok çok denemek istiyorum. Online sipariş mi veriliyordu?

      Sil
  2. Merhabalar :)Bloğunuz yeni sanırım.Biraz daha açıklayıcı ürün tanıtımları yaparsanız daha hoş olur.Mesela ürünün sorunlu veya herhangi bir bölgeye yayılarak gösterilmesi.Kalıcılığı nedir*Gün içinde kusma yapıyor mu?Parlak mı mat mı bitişi var? vs vs bu sorulara da cevap verecek nitelikte yazılar olusa okuyucu kitlenizde o derece artacaktır.Umarım yanlış anlaşılmam amacım sizi yermek değil,biraz fikir alışverişi.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım. Haklısınız gerçekten. Tabii ki yanlış anlamam :) Siz ve sizin gibi şirin mi şirin insanların sayesinde gelişiyorum. Yorumun için çoook teşekkür ederim :) Bunun yazısını sonra blogumda yayınlarken bunlara dikkat edeceğim :*

      Sil
  3. ben bu bloğa hayran kaldım :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.