29 Ocak 2015 Perşembe

Son zamanlarda hayatım

Uzun bir zamandır bloguma yazı yazamadım. Bu senem çok yoğun geçiyor:)

Halk Eğitim'de resim ve yakma resim derslerine yazıldım. Biri haftada 2, diğeri haftada 3 tam gün olunca hiç bir şeye vaktim kalmaz oldu. Ama çok keyif aldığım kesin bilgi:)

Resim dersinde bu zamana kadar kara kalem çalıştık, son hafta akrilik boyaya geçtik ve ilk tuvallerimiz bitmek üzere. Ben ne çalışırım sizce? Tabii ki kedi:) İlk resmim, henüz bitmedi ama görüşlerinizi alayım:)


Yakma resim (Phyrography) de çok keyifli, gerçekten çok sevdim. Ahşap üzerine (genelde kavak kullanıyoruz) aletle yakarak yapılıyor resim. Sınıfımız da, öğretmenimiz de çok keyifli. İşte sınıftan resimler ve ilk yakma resmim.





Bu da ilk yakma resmim, gerçekten çok çok severek çalıştım, çok anlamlı bir resimdi çünkü 


Eve durumlar malum, kediler-köpekler:) Zilli kızımız terrier ve 18 yaşında, 1-2 aydır çok rahatsız, önce arka bacağı tutmaz oldu, başından ayrılamadık, şükür şimdi biraz daha düzeldi, ama hala tam dengesi yok, mecburen gece nöbetlerimiz var eşimle, bir gece o, bir gece ben bekliyorum başında. O bizim canımız, çok üzülüyoruz, ama iyi olacak biliyorum, bol bol Reiki ile şifa verdim ona, bu sayede baya ayaklandı şükür.


İşte canımız Zilli. Kafasını sürekli bir yere dayama ihtiyacı hissediyor, gözleri görmüyor, kulakları duymuyor :( Ama iyi olacak benim bebeğim. Ha bu arada uyutsanıza diyenlere diyorum ki, siz anne-babanız hastalansa yatağa düşse uyutur musunuz? O bizim evladımız 18 senedir NOKTA.

Evde durumlar malum, kediler birbiriyle ve bizimle aşk yaşıyor:)



Evimize bir kedi daha katıldı:) Geçen sene sahipleri yurtdışına gittiği için sokakta kalmış 2 kardeşi komşumuza getirdiler. Ben iyi bakıyor sanıyordum. Bir kardeş çok cabbardı, yani yemeğini buluyordu. Ama diğeri tam bir ev kedisi, gitgide zayıflamaya başladı kuzum, ve tabii ki sonuç? Bizim evde:) İstediği zaman da girip çıkıyor. Adı Yakuza idi... İşte Yakuza:)

Bu arada yeni keşfettiğim bir site var,belki hayvanseverler biliyordur, ben biraz geç kalmışım:) 
Temiz mama sitenin adı. Hem fiyatlar uygun, 15 kg'luk alıma kargo ücretsiz ve mamalar gerçekten harika. Çünkü gurme bir kedim var, öyle her şeyi beğenmez, o bile bayıldı:) Şimdi her ay oradan 15 kg kedi, 15 kg köpek maması alıyorum, kapıma kadar geliyor. Üstelik kedilerimin tüyleri parlamaya başladı:) Biliyorsunuz reklam yapmayı çok sevmem, sadece gerçekten memnun kaldığımı yazarım.
Neyse işte Yakuza ve mamalar:)


Çok güzel bişi di mi? Nasıl kıyıp sokağa bırakmışlar bilmiyorum. Ama bizim halimiz ne olacak hiç bilmiyorum, sanırım biz çıkıp kedi-köpeklere bırakacağız:) 8 kedi 2 köpek oldu nüfus:)

Son olarak Bodrum'dan güzel bir fotoğrafla veda edeyim, yazılarımı sömestr tatilindeyken yazıp programlamayı düşünüyorum. Sevgiyle kalın e mi:)














12 yorum:

  1. Belgin Hanım çalışmalarınız çok güzel tabi kedili olan en güzeli :D Buarada kedileriniz, köpeğiniz harika bir insansınız onlara evinizi açmışsınız çok güzel!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, o sizin güzel bakışınız

      Sil
  2. Resimleriniz şahane olmuş, ellerinize sağlık. Zilli kızınıza da acil şifalar dilerim, sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil
  3. Ya ben onları yetim çok ama çok tatlılar. Zilliye çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Tesadüfün bu kadarı ziili adında bir terrierim vardı.3 yıl beraber yaşadık. Bi gün kardeşim dolaşmaya çıkardığında market girişinden çaldılar. Aylarca aradım.ah bilsemki iyi baktılar içim bir nebze rahat ederdi.:((
    Resim süper gidiyor bakınca imrendim ve çok da beğendim. Hele yakma dağlamaya bayıldım.bravo. yeni gelecek çalışmaları merakla bekliyor olacağım.
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkürler, eminim köpeğin iyi bakılıyordur, öyle hissettim

      Sil
  4. Güzel bir uğraş edinmişsiniz. Ablam da resim derslerine gitmeye başladı. Az önce (gecenin ikisi) suluboya resim yapıyordu bitirdi. Hanımlar bu konuda daha istekli ve tembel değiller sanıyorum. Ayrıca ebru kurslarına da gidiyor yaşı ise 61.. Köpeciğinize üzüldüm, acaba bir köpecik arkadaş mı almak lazım ona.Belki yoldaşı olur, bilemiyorum.. Acil şifalar dilerim, bir sevgi yumağı üzülünmez mi?..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablanıza bravo, kendini geliştiren kadınları çok seviyorum. Aslında 2 köpeğimiz var, Zilli'nin durumu tamamen yaşlılıktan, yaş 18 :(

      Sil
  5. süper görünüyor ellerine sağlık :) teşekkürler paylaşım için fazla özletme kendini takipteyim bana da beklerim sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.