30 Kasım 2013 Cumartesi

Bumerang'a üye olmak

Bumerang'ı duydunuz mu bilmiyorum, ücretsiz üye oluyorsunuz, size gelen reklam tekliflerini blogunuzda duyuruyorsunuz ve para kazanıyorsunuz.

Önce bakalım, Bumerang nedir?
Bumerang, Hurriyet’in Web sitesi ve Blog sahiplerine yönelik bir hizmetidir. Bu hizmet üyesi sitelerin görünürlük, bilinirlik ve trafik olarak desteklenmesini hedefleyen bir network projesidir.

Tamamen ücretsiz ve sadece bir kaç dakika süren üyelik işleminden sonra, kullanıcılar internette daha fazla kitleye sesini ulaştırma imkanını kazanacak, web sitelerini gerek ziyaretçi gerekse de gelir açısından yukarıya taşınacak bir fırsat platformuna katılmış olacaklardır.

Bumerang sistemine katılabilmeniz için bir web sitesi, blog ya da forum sitesi sahibi olmanız gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

Üyelere sunduğu hizmetler
Bumads Teklifleri: Bumads Teklifleri sayesinde Bumerang üyeleri sponsor markalar ile buluşuyor. Bumerang üyesi yayıncılar sponsorlara ait duyuru, tanıtım, haber tarzındaki içerikleri yayınlamaları karşılığında para kazanma şansı elde ediyor.

Ücretsiz Tanıtım: Türkiye’nin en popüler haber ve yaşam portalı Hurriyet.com.tr’de ücretsiz site tanıtımlarınızı yayınlama fırsatı

Yazarkafe: Aylık 500 bini aşkın ziyaretçisi olan Yazarkafe.com’da yazılarınızı yayınlayarak sitenize yeni ziyaretçiler çekme fırsatı

Hürlist.com: Sitenizi Hurriyet.com.tr’nin dizin hizmeti Hurlist.com'da yayınlama ve arama motorlarında daha önde çıkma fırsatı

Şablonlar: Bumerang şablonlarını web sitenize ekleyerek güncel haberler, vizyondaki filmler vb. gibi farklı kategorilerdeki taze içerikleri ziyaretçilerinize sunma fırsatı

Şimdi gelelim güzel habere, Bumerang'a üye olmak için benim size verdiğim kodu kullanırsanız hem siz hem ben 20 lira kazanacağız.
Hadi bakalım, benim kodum T1AA6B51 , tıklayın, üye olun birlikte kazanalım ne dersiniz?



Üye olurken promosyon kodu yazan yere T1AA6B51 yazıyorsunuz, ilk reklamınızı yayınladığınızda 20 lira hem sizin hem benim hesabıma geçiyor. Üye olanlara teşekkürler şimdiden:)

3 yorum:

  1. Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş ellerine sağlık :)
    bakimlikedi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Üye oldum Kodunuzla :D Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.