29 Ocak 2014 Çarşamba

Markozi box alışverişim ve şikayetim

İlk kez internetten bir kutu alışverişi yaptım, bunun için onlineeczanem.com'u tercih ettim. 25 liraya Markozi box satın alıp, adeti 1 liradan bazıları tam boy olan ürünlerden 5 adet kutunuza ekliyorsunuz.

Alışverişim sırasında sitede altta açılan iletişim kutusundan her soruma yanıt aldım, buraya kadar her şey çok güzeldi, ve siparişimi verdikten sonra bir ürünü yanlış seçtiğimi farkedip iletişim kutusundan yerine başka bir ürün koymalarını rica ettim, olumlu yanıtlandı.



Kutum 2 günde elime ulaştı, çok sağlam olmayan bir kutuya konmuş maalesef, kutu biraz hasarlı geldi, ama ürünler sağlamdı.
Sorun burda başladı, gelen ürünlerden biri değiştirmek istediğim üründü, maalesef değiştirilmemiş. Bir diğeri ise siparişimle alakası olmayan bir üründü.
Hadi unutuldu diyelim, asıl sorun ürünlerin hiç birinde son kullanma ya da üretim tarihi ile ilgili bilgi olmamasıydı.
Ben de çok küçük yazıldığından kodunu okutabildiğim ürünlere internetten baktım, veee DDF krem maalesef  taaa 2010'da üretilmiş, kremlerin sanırım 2 ya da 3 yıldır kullanım süreleri,her halükarda dolmuş süresi.

Bunun üzerine siteye ulaşmaya çalıştım, fakat ne maillerime dönüş oldu ne de telefonlar açıldı, açıkçası güvenim çok sarsıldı.
Son kullanma tarihi geçmiş ürünün satılması çok yanlış... Sürünce yüzüm kızardı zaten... Ama telefonlara bakılmaması ve maillere cevap verilmemesi daha da büyük sorun...

Umarım bu yazıyı okuyup bir açıklama getirirler...
Aldığım ürünlere gelirsek:


Diğer ürünleri kullandıkça yorumlayacağım, nuxe el kremini kullandım sadece şimdilik ve kokusunu sevdim. 

Bu konuda pek çok şikayet var, balböceği de yazmış blogunda... Kendileri kaybeder


SATIŞ BLOGUMA GÖZ ATTINIZ MI? TIK TIK


Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK

17 yorum:

  1. BİRŞEY SORACAĞIM ÜRÜNLER UCUZ OLDUĞU İÇİN UCUZA SATILIYOR BENLE ALDIKLARINIZ AYNI NERDEYSE VE DDF KREM ÇÖPE GERİSİNİ HEMEN KULLNMAYA BASLAYIN DERİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerisinde de sorun var, ayrıca bedava değil ki, iki kutuya 50 lira para verdim, sipariş etmediğim ürün geldi:)

      Sil
  2. Aaa, üzüldüm ve şaşırdım canım, ne kadar sorun yaşamışsın... Ben de aldım hatta yazısını da yazdım, gelen ürünlerin skt'si 2016'ydı...

    YanıtlaSil
  3. markozi box la ilgili son1 haftada okuduğum kaçıncı şikayet bilmiyorum. hepsinde aynı sorun var keşke iyice araştırıp alsaymışsınız. hatta ben bile almamama rağmen kozvi box ile bir karşılaştırma yazısı yazdım ve orada da bu duyumlarımdam bahsettim. çok geçmiş olsun. ve benim kara listeme giren bir site oldu. bu tarz durumlarda kesinlikle dönüş yapılmıyormuş maalesef:(( sanırım ben sattım nasıl olsa almasaydı mantığıyla hareket ediyorlar:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı tarihlerde yaşanmış sorunlar, daha önce okusam almazdım açıkçası, en çok üzüldüğümde cevap alamamak

      Sil
  4. en guzelı aslında hakkını arayıp şikayet etmek bende kım bılır kacıncı sıkayetı okudum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, çünkü kendilerine ulaşamadım bir türlü, belki bu yazıyı görürler

      Sil
  5. Bugün okuduğum 3. mü 4. mü şikayet bu kutuyla ilgili. İyiki almamışım... Geçmiş olsun canım :(

    YanıtlaSil
  6. 26 ocakta sipariş verdim maalesef tam şikayetlerin başladığı gün :/ Ddf krem benim kutumda da var ve sanırım her gönderilen ürün 2010 tarihli. Kutuyu almadan iade mi etsem bilmiyorum. Umarım geri dönüş yapılır

    YanıtlaSil
  7. Bende iki kez kutuma ürünleri ekledim, alıyım almıyım diye bir süre gidip geldim. Bir türlü elim gitmedi almaya, sonuç hüsran olacaktı demek ki. Ama böyle sessiz kalınmamalı, yoksa aynı şekilde devam edecekler.

    YanıtlaSil
  8. Ah canımaz once bir şikayet yazısı da okudum. Bu gunlerde bu kac oldu bilmiyorum. 10 gundur bu karmasa ile ugrasıyorum. Hala da cozumlenmiş degil. Urun alırken ve aldıktan sonra memnunsan maillere hemen donuluyor cevaplar veriliyor. Ama bir sorun cıktıgı anda maillere ne cevap geliyor ne teleonlar acılıyor. Bugun arka arkaya 4 kez aradık acılmadı telefon. Dermokozmetik urunlerimi surekli online alan biriyim ve bir daha asla kendilerinden alısveriş yapmam. Yapmak isteyen olursa da uyarırım ki gorsun basına gelebilecekleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef bende ulaşamadım telefonlar bile açılmıyor pes dedim, senin yazınıda görünce özellikle paylaştım

      Sil
  9. düşündüğüm bir alışverişdi vazgeçtim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah işte kendileri kaybediyorlar farkında değiller maalesef

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.