12 Ekim 2014 Pazar

Bitenler-Eylül 2014

Yeni bir bitenler postuyla geldim. Biliyorum çok tembelim bu aralar, hiç bir şey yapasım yok, aynen şöyleyim:


Bu yazıyı da muhtemelen bir kaç kerede bitirebileceğim.

Epeydir, neredeyse şubattan beri alışveriş pek yapmıyorum, çok ihtiyacım olanları alıyorum elbette, ama gereksiz alışveriş yok. Tadım da yok ülkemizdeki gelişmelerden.

Gelelim Eylül ayının bitenlerine:



Bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan- Açıkçası çok bir etkisini göremedim uzama konusunda. Ama zaten ben uzatmanın formülünü buldum, yakında bir post yapacağım şu tembelliğim geçerse:) Kokusu güzeldi, rengi yeşildi bu ilginç geldi, bir de saçlarım kreme ihtiyaç duymadı bu şampuanı kullanırken. Aslında fiyatına göre fena değildi, ama dediğim gibi benim uzatma formülüm var şimdi, o yüzden şimdilik tekrar almam.

Head&Shoulders kepeğe ve erkeklere özel dökülmeye karşı şampuan- Adından da anlaşılacağı üzere erkek şampuanı. Eşim ve oğlum kullanıyor, çok memnunlar ve bittikçe alınıyor.


Yves Rocher Jardins du Monde Laos nilüferi duş jeli- Kokusu, köpürmesi bir harikaydı. Gerçi kokusu banyodan çıkana kadar, ama ben banyoda kokulu ürün seviyorum. Dezavantajı boyuna göre yüksek olan fiyatıydı, açıkçası Duru ya da Palmolive alırım daha iyi, yarı fiyatına iki misli büyüklükte. Elimde bir Yves Rocher duş jeli daha var, o da bitince tekrar alacağımı sanmıyorum. Sonuçta olay kokuysa, daha ucuza mis kokan bir sürü ürün var.

Palmolive Termal Spa- Bu duş jelini çok seviyorum, ama büyük olduğu için bitmek bilmedi, sıkıldım:) Bir süre sonra tekrar alırım.


Diet Esthetic Biotina losyon- Taaa ocak ayında almışım Vanilya club'dan. O kadar azar azar kullanılıyor ki yeni bitti. Tamam arada ben de tembellik yaptım:) Kokusu nefisti, uygularken fazla kaçırırsan saç yağlanıyordu. Kararında uygulandığında ise saçıma iyi geldiğini düşünüyorum. Özellikle kokusu için tekrar alabilirim.


Dax Supergro- Saçın uzamasına ve sağlıklı olmasına kesin katkısı var, vazgeçlmezim. Kokusuna ölüyorum, hindistan cevizi kokusu... Söylemeye gerek yok, bitince alınıyor.


Loreal Revitalift Lazer X3- Bu ürünün göz kremini çok sevmiştim. Bundan ise ne memnun kaldım ne kalmadım, ortadayım yani. Cildi nemlendiriyor, ama yazın çok yoğun geldi, her gün süremedim. Alır mıyım bilemedim. Kararsızım.

La Roche Posay Anthelios XL 50+ güneş kremi- Yoğun alkol kokusundan o kadar rahatsız oldum ki yüzümde kullanamadım, ben de bacaklarıma vs sürüp bitirdim. Bir daha almam.


Solgar Biotin 5000 mcg- Doktor önerisiyle alındı, vücudumda eksikmiş. Ama kırılan tırnaklarım hala kırılıyor, sadece saçlarım güçlendi. Tekrar aldım, bir süre içmem gerekiyormuş çünkü.


Colgate Plax- Oğlum kullanıyor ve çok memnun. Diş etlerindeki kanama geçmiş ve dişleri beyazlamış söylediğine göre.


Nivea Men invisible- Eşimin deodorantı ve çok memnun. Bitince yenisi alındı bile. Erkekler daha istikrarlı galiba, bir ürünü beğenince onunla devam ediyorlar. Biz maymun iştahlılar, ille deneyeceğiz:)


Fouf Eye Contour Gel- Bu göz kremini uzun süre önce bir çekilişte kazanmıştım. Nemlendirmesi göz altlarıma yeterli gelmedi, ama herhangi bir alerjiye ya da beyaz noktaya neden de olmadı. Şişliklere iyi geldi.


Bunlar da kullandığım maskeler. Kağıt maskelere bayılıyorum tek kelimeyle. Hepsini sevdim, sadece Skin 79 Sue (mavi olan) maskeyi çıkardıktan sonra cildimi çok yapış yapış bıraktı. Diğerleri güzel nemlendirdi. Çok seviyorum ya:) Tam benim gibi tembeller için:)


Phyto keratin şampuan ve maske- Eczaneden epeyce tester almıştım, 12'şer tane:) Uzun süre kullandım yani ve çooook sevdim. Şampuanın kokusu, köpürmesi harika, paraben, sls içermiyor, mis gibi de kokuyor. Maske zaten muhteşem. Tavsiye edilir:)

Bir bitenlerin daha sonuna geldik. Yayında ve bitirmede emeği geçenlere teşekkürler:)
Gene makyaj malzemesi yok gördüğünüz üzere:) Kullanmıyorum çünkü...

Sevgiyle kalın e mi:)


İnstagram'da takip etmek için TIK TIK
Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK


















2 yorum:

  1. Ben biotin hapından çok memnunum sabırla kullanmaya devam ederseniz saçlarınızı nasıl uzattığını göreceksiniz :) Biotina losyonu merak ettim şimdi saçları yumuşatma gibi bi etkisi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yumuşattı benim saçımı, ilginç olan diplere sürülüyor sadece
      evet, saçım inanılmaz uzuyor, formülü yazacağım yakında ama biri biotin:)

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.