16 Ekim 2013 Çarşamba

Mimlendim:) Hakkımdaki 20 gerçek

Sevgili  Biricit beni mimlemiş, teşekkürler, ilk mimim, pek heyecanlandım:)

1- Hayvanları çooook seviyorum, şu an 6 kedim ve 2 köpeğim var, ama hayvan sevgim o kadar abartılı ki evde böcek vs olduğunda kavanozla incitmeden alıp bahçeye koyuyoruz, sivrisinek bile öldüremiyorum, o kadar:))
2- Mesleğim aslında oyunculuk, ama uzun süredir(8 sene yaklaşık) yapmıyorum. En son Haziran Gecesinde oynamıştım, mesleğimi çoook özlüyorum, ama Bodrum da yaşadığımdan bağlar koptu artık, ve maalesef bizim piyasa nankördür.
3- Kafama koyduğum hemen olsun isterim, olana kadar yanımdakini yer bitiririm :) Mesela saçımı kazıtma konusunda eşimi 1 ay yedim:)
4- Annemi kaybettikten sonra kokulara karşı zaafım oluştu, nedenini bilmiyorum, ama özellikle vanilya ve hindistan cevizi kokusuna bayılıyorum, gece yatarken yastığıma sıkıyorum o denli:) Hatta Dax süpergroyu aldığımda kokusundan mest olup avuç avuç sürmüştüm kafama, sonra çıkarana kadar canım çıktı:)
5- Saç takıntım var, daha doğrusu annemi kaybedince oluştu bu da. Her gün illa ki saçıma bir bakım yapıyorum, turplu su, sinameki kürü uyguluyorum, malum saçı kazıttım, şimdi de uzaması lazım:) Eşim buna deliriyor, madem öyle neden kestirdin diyor:) Oysa benim derdim saçıma artık boya sürmemek:)



6- En büyük hayalim oğlum eşimle sırt çantalarımızı alıp dünyayı gezmek
7- 24 yaşında bir oğlum var:) Oğluma ve eşime çok düşkünüm.
8- Çok korktuğumda kekeliyorum:)
9- Supernatural, Fringe, Touch gibi gizemli dizilere bayılıyorum.
10- Hiç kin tutamam, zaten balık hafızalıyımdır, 5 dakika sonra unuturum:)
11- Facebookta bubble oynamaya bayılıyorum:)
12- Kitap okumayı çoook severim, ama annem öldüğünden beri okuyamıyorum, neden bilmem
13- Sinema tutkunuyum, her gece bir film izlerim ille
14- Bir gün sinema filminde oynamadan ölürsem gözüm açık gidecek, kesin bilgi:) Özellikle Çağan Irmak ve Ferzan Özpetek aşığıyım.
15- Bu blogu ilk açtığımda kendim yazıp kendim okuyorum gibi gelmişti, aslında kendime ait bir internet sitem vardı, belginguven.com diye, ama isim süresi dolmuş, ben alana kadar da çinli birileri almış sanırım, niye bilmem, çince yazılar çıkıyor, çok komik ya:)
16- Yürümeyi çok severim, beni sakinleştirir.
17- Monotonluğu sevmem, bilmediğim yerlere gitmeye bayılırım:)
18- Gezi olaylarında üzüntüden depresyona girdim, çıkmaya uğraşıyorum hala:)
19- Spiritüel kitaplara meraklıyım, reiki eğitimi de aldım, sezgilerim çok güçlüdür. Mesela Japonya depremini ve tsunamiyi aylarca rüyamda gördüm.
20- Doğal olan her şeyi çok severim, para hesabı yapmasını maalesef hiç bilmem, ver elime parayı ne kadar olursa olsun harcayabilirim:)))))))))
21- ben yirmi yerine yirmibir cevap versem olur mu:) Yaklaşık 25 yıldır aynı parfümü kullanıyorum, Beverly Hills Giorgio, ama artık Türkiye de yok maalesef, ben de vanilya kokulu parfüm aldım mecburen en son:)

Daha çoook şey yazabilirim:) Baktım tüm bloglar yapmış bu mimi, tanıdığım fazla kimse de yok henüz, o yüzden okuyan herkese gitsin bu mim, hepinizi merak ediyorum ben:)

10 yorum:

  1. Çok keyifle okudum :) Haziran Gecesi'nde hangi roldeydiniz ki, ben delisiydim o dizinin :)))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş yazılar,seni daha yakından tanıdığıma sevindim ben buarada oğlundan 1 yaş küçüğüm beni oğluna alsana abla :-}}

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) gel, yakışıklıdır ama çok bak benden söylemesi:)

      Sil
    2. =-]] yaa çapkın istemiyoruuum bn adam olsun artık yaa sıkıldım böyle dengesiz erkeklerden valla gınağğ geldi :(

      Sil
    3. :))) daha dur bakalım yaşın kaç bulursun merak etme:)

      Sil
    4. Hihih durcam durcam daha işim yok işe girmem lazım :/

      Sil
  3. canım tesekkur ederim yanıtladığın için, anneni kaybetmene üzüldüm Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum, hayırlı bayramlar, sevgiler Belgincim:) umarım saclarında hemen uzar ve boyarsın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkür ederim, ama boyamak istemiyorum artık saçımı

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.