3 Aralık 2013 Salı

Yeni ay

Her birinize şans, bereket, bolluk getirsin dilerim, buyurun yorumlara

Ülkemizin haritasında Yeni Ay iş, çalışma, günlük hayat düzeni, sağlık alanında etkili olacak. Hastaneler, sağlık çalışanları, işçiler, kamu görevlileri, polisler, ordu, memurlar ile ilgili yeni gelişmeler, düzenlemeler olabilir. Yeni ay noktası tepe noktasındaki natal Uranüs ile kare açı yapıyor. Değişim ve düzenlemeler konusunda yönetim ile anlaşmazlık ve huzursuzluklar oluşabilir. Yüksek öğrenim, üniversiteler, hukuk, yargı, spor, ulaşım ve özellikle havayollarında ani gelişmeler ve gerginlikler olabilir. 



 Burç yorumlarınızı okurken, öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuzu da takip ediniz.




KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar, Yeni ay uzun bir seyahat yapma fırsatını yaratabilir. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir. Bazı koçlar ise işlerinde medya, yayıncılık, yurtdışı gibi alanlarda önemli tanıtım fırsatları yakalayabilirler. Eğitim, hukuk ve yargı ile ilgili beklentileriniz sürpriz bir şekilde hızlanabilir.





BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sevgili Boğalar,  yeni ay ortak kazançlar evinizde doğacak. Eşiniz, ortağınızın maddi kaynaklarında sürpriz bir gelişme olabilir ve sizin maddi imkanlarınızı etkileyebilir. Banka kredisi, sigorta, prim, vergi, nafaka, miras vb. konularla bu ay daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.Sağlığınızla  ilgili bir konuda tedavi, operasyon ve şifalanma konusunda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yardım alabilirsiniz. Estetik ve güzellik ile ilgili uygulamaları 21 Aralık öncesinde tamamlamaya çalışın.




İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Sevgili İkizler, yeni ay ile birlikte ilişkilerinizde ve iş hayatınızda yeni ve hızlı gelişmeler olabilir. Enerjiniz,motivasyonunuz oldukça yükseliyor. Sosyal hayatınız ve grup faaliyetleriniz canlanacak. Arkadaşlık ilişkilerinizde sürpriz kavramlarla karşılaşabilrisiniz. Sevgilinizle birlikte ilişkinizi tazeleyecek heyecanlı anlar yaşayabilir, yalnız iseniz yıldırım aşkları ile karşılaşabilirsiniz.





YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Sevgili Yengeçler, yeni ay günlük hayatınız, rutinleriniz, sağlığınız, iş ve çalışma koşullarınızı etkileyen alanda doğacak. Yeni bir diyet, beslenme ve spor programına başlayabilirsiniz. Konunun uzmanı kişilerden danışmanlık almanız da mümkündür. Kendinizi son derece canlı, neşeli ve enerjik hissedebilirsiniz. Bir sağlık kontrolü ve chekp-up da bu ayın konuları arasında olabilir. İş ve kariyer ortamında da hızlı ve sürprizli gelişmeler olabilir.Yeni elemanlar gelebilir, gidebilir ve günlük rutinleriniz değişebilir. Giyim sitilinizi değiştirebilir, spor giyim ve malzemelerine ilgi duyabilirsiniz.





ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Sevgili Aslanlar,  Yay burcundaki yeni ayın, Uranüs’ün de  desteğiyle hayatınıza çok güzel fırsatlar getirebileceğini söyleyebiliriz. Evli olan Aslanlar özel hayatlarında çocukları ve aileleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Sosyal hayatınız da hareketlenme, geziler, davetler, eğlenceler, yaşam enerjinizi ve motivasyonunuzu yükseltebilir. Ateş grubundaki  yeni ay sizin enerjinizi de oldukça yükseltecek gibi görünüyor. Bekar aslanlar sürpriz ve heyecanlı bir aşk Aralık ayının ortalarında sizi bulabilir. 


BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Sevgili Başaklar, Yeni Ay eviniz, yaşadığınız yer, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili konulara dikkat çekiyor. Yeni bir ev veya ofise taşınma,  evde tadilat ve dekorasyon değişikliği yapma, aile üyeleriyle beraber yaşadığınız evden ayrılmalar,evde misafir ağırlama gibi kavramlar gündeminizde olacak. Bazı başaklar uygun bir kredi imkanı veya ortak kazançlardan elde edilecek gelir, ortak bir mülk ve gayrimenkulun satışından maddi kaynak elde edebilirler. Ay ortasında yakın çevrenizle ilgili bir organizasyona dahil olabilir, sosyal faaliyetlerinizi arttırabilirsiniz.



TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Sevgili Teraziler, Yay burcunda doğacak olan  Yeni Ay, sizin iletişim evinizi oldukça  hareketlendirecektir. Yazılı ve sözlü olarak kendinizi ifade etme yeteneğinizin artacağı bu dönemde eğitim, haberleşme, reklam, yayıncılık, basın, medya alanlarında çeşitli fırsatlar kaşınıza çıkabilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilişkileriniz, misafirleriniz ve kısa seyahatleriniz bu dönemde oldukça artabilir. Eşinizle sürpriz bir seyahate çıkabilir, yeni bir iş ortaklığı için imza atabilirsiniz. Ay ortasından itibaren iş, kariyer ve maddi kazançlarınız konusunda destekleyici enerjiler sizinle olacak.



AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Sevgili Akrepler, Yeni Ay ile çalışma koşullarınız ve iş yaşamınızı etkileyecek olumlu gelişmeler olabilir. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yeni kazanç imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle ay ortasında medya, yayıncılık, eğitim, yurtdışı ile ilgili kavramlar sizi maddi olarak destekleyebilir. Seyahate çıkabilir, uzaklardaki yakınlarla görüşebilir, misafir ağırlayabilirsiniz.



YAY (23 Kasım-21Aralık)
Sevgili Yaylar,  Yeni Ay’ı sizin burcunuzda doğacak. Özellikle ikinci dekan doğumlu Yaylar bu yeni ayın enerjisini iş ve özel hayatlarında kullanabilirler. Yeni başlangıçlar yapmak, iş ve çevre değiştirmek, sağlığınız ve bedeninizle ilgilenmek bu yeni ayla birlikte daha kolay olabilir. Uranüs’ün olumlu açısı sizin de heyecanınızı ve enerjinizi oldukça arttırabilir. Sürpriz ilişkiler, ilginç flörtler bu dönemde hayatınıza girebilir. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler yayaşabilir, hamilelik ve doğum ile ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar, yaratıcılık gerektiren bir hobi, spora başlamak için uygun bir zamandasınız.



OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Sevgili Oğlaklar , Bu dönemde ruhsal ve fiziksel olarak dinlenebilir, kendinizi rehabilite edebilirsiniz. Yoğun çalışma programınıza ara vereceğiniz küçük bir tatile çıkabilirsiniz. Günlük hayatınızı ve rutinlerinizde bazı değişimler yapabilir, eski alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili tedavi ve teşhis yöntemleri ile ilgilenebilir, hastane, bakımevi, huzurevi gibi mekanlarda daha fazla bulunabilirsiniz.





KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Sevgili Kovalar,  yani ayda  sürpriz seyahatler, haberler, toplantılar, yeni tanışmalar neşenizi ve yaşam enerjinizi oldukça arttırabilir. Arkadaşlıklar bu ay önceliğinizde yer alabilir ve onlarla daha fazal görüşebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın hayatındaki yeni gelişmeler sizi de heyecanlandırabilir. Bazı kovalar bu dönemde uygun şartlarda bilgisayar, telefon, otomobil vb.gibi sahip olabililer. Sizin gezegeniniz Uranüs’ün yeni aya üçgen açı yaptığı bu ay şans ve fırsatlar sizi destekleyebilir. Ay ortasında iş ve kariyerinizde verimli koşullar içinde olabilirsiniz.



BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Sevgili Balıklar, kariyer evinizde doğacak olan yeni ay, iş ve kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyebilir. Bir çok balık bu dönemde yeni bir işe başlayabilir, bulundukları işte yeni görevlere gelebilir, ofis ve ev değişikliği yapabilirler. Çevrenizden ve  arkadaş gruplarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. İşinizin tanıtımı ile ilgili, medya, basın, yayın, internet vb gibi sektörlerde otorite sahibi kişilerle tanışmanız mümkün olabilir. Ay ortasında arası işinizde hayalgücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.



Sevgilerimle



Astrolog Demet Baltacı

Devamı için TIKLAYIN

2 yorum:

  1. Yay-Yengeç ivittt doğru yeni başlangıçlar atılımlar spor yapmak karışıkımm :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.