18 Aralık 2013 Çarşamba

Bitenler, bitemeyip çöpe gidenler - Kasım-Aralık 2013

Oh beee, sonunda bitirdiğim bir şeyler oldu:) Malum detokslamaca:)


İlk olarak klasik ıslak mendiller, en çok kullandığım şey, daha bir sürü paket bitti de burda yoklar:)




PCO maske, çok merak ediyordum, sağolsun Yelkenli kız Lila kutudan çıkan ürünü bana gönderdi, tek denemede bir şey anlamak imkansız tabii, güzel nemlendirdi diyebilirim, o kadar parayı hakediyor mu bilemem.


Saç bakımında kullandıklarım, Hint yağı mutlaka eklerim, badem yağı da. Bemiks sinameki bakımında kullandım, fena kokusu yüzünden Doa kozmetik'ten B vitamini alıp onu kullandım Bemiks bitince, memnun kaldım, tavsiye ederim. 


Makyaj temizlemede Benri pamuklar herkesin favorisi sanırım. Sürekli alıyorum. Loreal üç etkili temizleme suyunu sevdim aslında, ama makyaj kalıntısı kalıyor gene de, bu yüzden tonik gibi kullandım diyebilirim. Tekrar alır mıyım? İndirim olursa belki


HC Hair Care, her sene alıp kullandığım bir yağ, saçın bakımını güzel yapıyor, ama itiraf edeyim, haftada 2 kez düzenli kullanmadığımdan fazla uzama etkisi olmadı, zira aklıma estikçe yapıyordum. Alırım sanırım tekrar, ama elimde 2 yağ var şu an, onları denemek istiyorum önce.


OHT Peptide3 göz kremi, alalı epey olmuştu, yazın pek kullanmadım itiraf edeyim, ama ekimden beri düzenli kullandım, kırışıklarıma hiç bir etkisi olmadı, aynen duruyorlar,morluklara etki etmedi, nemlendirmesi de yeterli gelmedi gözaltlarıma, o yüzden tekrar almam, yüz-boyun kreminden memnun kaldım ama. Şimdi Skin food salmon göz kremini kullanmayı çoook istiyorum.


Dax Sulphur, aşkım benim, bittikçe aldığım bir ürün, vazelin kıvamında, ama kuaförüm etlerimin hiç çıkmadığını söylüyor, artık manikür ihtiyacı duymuyorum bunun sayesinde, sadece törpü yetiyor) Her gece tüm elime, özellikle tırnaklara yedirip eldiven takıp uyuyorum, muhteşem.


Fiyto sarmaşık özlü şampuan, malum saç uzatmak için almıştım, fena da değildi, ama ben bir halt ettim, içine çam terebentin, bemiks, yağlar kattım veeee cıvık bişi oldu, kullanamıyorum, kokusu da feci oldu. O yüzden maalesef çöpü boyluyor.

Şimdilik bu kadar, umarım yeni gelenler yazısı yazarım yakında:)

Sevgiyle kalın e mi:))

SATIŞ BLOGUMA GÖZ ATTINIZ MI? TIK TIK


Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK



7 yorum:

  1. Dax Sulphur'u merak ettim nereden alabilirim canım ? Benim de aşkım olabilir mi ? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben eczaneden aldım, ama nette çok uygun fiyatlara var, 7.5 lira sanırım, bizim burda pahalı, tam 2 misli

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Bakıcam netten şimdi :)

      Sil
  2. Canım blogunu takibe aldım bende bloguma beklerim sevgiler :)
    busragenc.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ışınlandım ve ben de takibe aldım canım

      Sil
  3. Oh oh bitsinler :) dax i merak ettim deneyebilirim ama eldivenle uyuyamamsanirim o yuzden bende ayni derece etkili olmaya bilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eldivenle yatmanın çok faydası olduğundan değil, vıcık vıcık ellerle yatamıyorum, her yere bulaşıyor o yüzden Gratis'ten el nemlendirme eldiveni aldım onunla yatıyorum mecbııııır:)

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.