13 Aralık 2013 Cuma

Valensey saç bakım yağı



Saçlarımı kazıttıktan sonra sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzatma çabalarım malumunuz. Geçen ay devamlı alışveriş yaptığım ve güvendiğim aktarıma gittim. 2 kadın müşteri vardı, beşer kutu bu yağdan aldılar.

Ben de onlar gidince hemen sordum tabii, ne işe yarıyor diye, saçı hızla uzattığını söyledi, ben de kızdım  bana nasıl söylemezsin bu ürünü diye:) 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. İçeriğine bakınca yılan yağı, hint yağı, çam terebentin gibi saçın uzamasına yardımcı yağları da görünce denemek için bir şişe aldım. Koyu renk bir yağ.

Haftada 3 gün uygulanması ve en fazla 2 saat beklenmesi söyleniyor. Haftada 2 gün uyguluyorum, çünkü Bodrum da kışın yıkanmak baya bir sorun, ev buzzzz gibi, koşarak girip çıkıyoruz banyoya:)
Sonuca gelince saç uzamamda artış gördüm, ben sinameki kürünü uyguladığım gün içine katıyorum bu yağı. Bir de ayrı gün yapıyorum, saçımda uzama hızlandı, ama sinamekiden mi bu yağdan mı bilmiyorum:)
Sizlere de alternatif olarak sunmak istedim. Umarım işinize yarar...



SATIŞ BLOGUMA GÖZ ATTINIZ MI? TIK TIK


Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK



2 yorum:

  1. bende bemiks evigen bepanthen ampuller ve badem yağını karıştırıp uyguluyorum dökülme azaldı uzama hızlandı gibi oda aklınız da olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senelerin formülüdür zaten:) uzun süre yaptım, ama bakım yapıyor sadece uzamaya etkisi olmadı bende

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.