25 Şubat 2014 Salı

Bitenler Aralık-Ocak 2013-Şubat 2014


Eveeet, sonunda yeni bir bitenler yazısıyla karşınızdayım. Biraz uzun bir yazı olacak, ona göre:) 


Önce banyo ürünleri...
 Bioblas şampuanı eşim kullandı. Fena değildi diyor. Ekstra bir özelliği yokmuş.

Otacı- Kuru saçlar için arındırıcı şampuan- Bu da benim şampuanım. Çok seviyorum, özellikle yağ bakımlarını güzel arındırıyor. Ama şimdi çekilişten kazandığım ve epeydir bekleyen Organix şampuanım var, önce o bitecek, sonra sanırım Otaci'ye geri döneceğim, ya da No Poo'ya başlayacağım.

Palmolive- Vanilya aşkı- Tabii ki kokusu için almıştım, bir süre sonra baydı ama. Şimdi hindistan cevizlisini kullanıyorum. Aslında bütün ürünlerin minik boyları olsa, alıp sıkılmadan bitirsek ne güzel olur di mi:)




Dax Supergro- Vazgeçilmezim, bayılıyorum her şeyine. Kokusu beni benden alıyor, üstelik saçlarımı hem besliyor, hem de hızla uzatıyor. Çok seviyorum çok:) . Yenisi kesinlikle gelmeli, ama elimde başka yağ var şu an, önce o bitecek. Gördüğünüz gibi sıkı bir kozmetik diyetindeyim, ne çektim beeeee:))

Valensey saç bakım yağı- Şurada anlatmıştım. Saçım hızlı uzuyor şükür, ama bence Dax Supergro sayesinde, dolayısıyla tekrar alacağımı sanmıyorum.


Watsons Beauty Formulas Feminine- Fiyatı uygun diye almıştım. Fena değildi, tekrar alınabilir, fiyat avantajı nedeniyle.

Watsons Coconut&Shea Butter Body Milk- İşte bunu da çok severek kullandım. Kokusu beni benden alanlardan. Anlayacağınız üzere koku zaafım var fazlaca:) Aynı zamanda Project Pan ekibimin bir üyesi idi kendileri. Ve ilk biten Project Pan ürünüm, alkış bana:) Nemlendirmesi güzeldi, kokusu çok uzun kalmıyor tende, nemlendirmede ertesi güne kalmıyor, ama seviyorum bu ürünleri, fiyatları da uygun.


OHT Peptide 3 yüz ve boyun kremi- Bu 1.5 senelikti:) Çok memnun kaldığım bir kremdi, annelerinize özellikle öneririm. Göz kremini sevmemiştim, ama yüz ve boyun kremine bayıldım. Çok az miktarı tüm cilde yetiyor, bu yüzden uzun süre kullanılabilir. 1.5 sene olduğuna bakmayın, haziran ayında Gezi olaylarıyla birlikte depresyonum başlayınca uzun süre hiç bir bakım ürününü kullanmadım.

Neutrogena Göz makyajı temizleyici- İşte çok sevdiğim bir ürün daha. Neutrogena market ürünlerinin içinde en sevdiğim ve güvendiğim marka, nedense eczane ürünü çağrışımı yapıyor ben de:) Bugüne kadar kullandıklarımdan da hep memnun kaldım zaten. Göz makyajını, suya dayanıklı dahil, gayet sorunsuz temizliyor, yağlı bir his bırakmıyor, kullandığım sürece komedojenik oluşum olmadı, sevdim özetle. Şimdi elimde Yves Rocher'ın ki var, makyaj yaptığım da pek yok zaten. O biterse gene buna döneceğim.

Çeşit çeşit ıslak mendiller- Bunlaaarrrr:) her bitenlerimin klasikleri, büyük boy, küçük boy, toz almayı bile bu mendillerle yapıyorum:)


Doa kozmetik cilt serumu- Iııh, sevmedim, kuru cildime iyi gelmedi, ben de ellerimde kullanıp bitirdim.

Pharmaton vitamin- Bu vitamin olmasa ayakta durabilir miyim bilmem, bana çok iyi geliyor, Yenisi çoktan açıldı bile.

Evigen-Bemiks ampul- Malumunuz, saç bakımının vazgeçilmezleri, sinameki kürümde kullanıyorum.

Doa Kozmetik Macademia ve Çörek otu yağı- Gene saç bakımında kullandıklarım.


Lapitak ayak bakım kremi- Fiyat/Performans açısından üstüne tanımam. Neutrogena da fena değil, ama Lapitak bambaşka.

Oriflame Feet Up Over Night Moisturising- Bu da güzel üründü, sevdim, ama ille de Lapitak:) Bu da şurdaki Project Pan ürünlerimdendi.

Kalyon tırnak ve tırnak eti bakım yağı- Bu ürünü de sevdim, ama biraz farklı kullandım:) Elde değil ayaklarda kullandım ben, özellikle 2 tırnağımda batık var, tüm tırnaklara yatmadan iyice yedirip, batıklara daha fazla, çorap giyip yattım. İçinde azıcık var hala, ama 2 güne biter:) Batıkların acısını azalttı, tavsiye ederim.


Benri Koyu renk ojeler için aseton- Seviyorum, görevini başarıyla yerine getiriyor.

Blistex Med Plus- Ah işte benim aşkım:) 2 tane stick olarak var elimde, birini burun açmak için kullanıyorum:) Vazgeçilmezim diyebilirim.

Oriflame Hans Treatment Mask- Öyle aman aman bir ürün değildi, normal el kremi gibiydi. Hatta bir süre sonra ayaklarımda kullandım:)

Eveeet, bir bitenler yazımın daha sonuna geldik. Buraya kadar okuduysanız gözlerinizden öpüyorum sizi. Kozmetik diyetim devam ediyor, hala bir şey almamaya kararlıyım:)

Kendimi de özellikle Project Pan'dan 2 ürün bitirdiğim için tebrik ediyorum:)

Sevgiyle kalın e mi:)


Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK
















13 yorum:

  1. Maşallah :) Ben ürün bitiremediğim için yazamadım bu ay yazımı, ben de ilerleyen aylarda toplu bir post yaparım artık :) Duş jelleri konusunda hemfikiriz, keşke minik olsalar da değiştirsem ve sıkılmasam kokularından. Ben de harıl harıl şu an kullandığımı bitirmeye çalışıyorum. Yves Rocher'nin kahveli olanını açmamak için zor tutuyorum kendimi :) Lapitak'ı da beğenmeyen yok sanırım, hep okuyorum bloglarda, zorla aldırtacaksınız yani :))) O zaman diyet bitince gelsin yenilerrr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yok yeni falan, diyete devam:) ama kadınlar gününde kendimi tutamayabilirim indirimlerde, söz veremiyorum:)
      ya aslında her ürünün minik boyu olmalı, sadece duş jeli değil:) bol bol bitenler yazarız:))) bir de bıkmadan biter

      Sil
  2. :D bitenler yazısı okunmaz mı hiç :D maşallah ne çok şey bitirmişsin ablacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi sen de benim gibi çöp yazılarını seviyorsun sanırım:) Ben de bayılıyorum eşim bir türlü anlayamasa da:)
      2.5 ayda bitenler bunlaar canım

      Sil
  3. En sevdigim bitenlerr :) Doanin serumu bende var. Yazin bayilarak kullandim ama kisin benmde cildim cok kuru oldugu icin devam edemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım yazın iyiydi ama kışın yeterli gelmedi

      Sil
  4. ooo maşallah ne çok sey bitmiş, tebrik ederimm :) gitsin bitenler, gelsin yeniler..
    çok begenerek okuyorum bitenler yazısını, ben uzun bi süre yazamayacağım sanırım, henüz biten hiç bir şeyim yok :\
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birden bitiyor hepsi canım, ben de hiç yazamam sanıyordum:) bir de Project Pan yapıp belli ürünleri seçip kullanırsan daha çabuk bitiyor.
      Ben de her şeyin farklı çeşitleri olduğu için bir ondan bir bundan bitiremiyordum bir türlü:) Şimdi her biri için tek ürün seçtim, daha iyi oldu:)

      Sil
    2. ben de başladım project pan'a, 1 oldu gerçi nerdeyse :) bakalım çabalıyorum bitireyim diye :) umarım en kısa zamanda yazarım ben de

      Sil
  5. Gelsin yeniler ama once stoklar bitsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem ne stok, özellikle saç bakım, vücut kremi ve lip balmlarla dükkan açabilirim:))) hele o lip balmlar:)

      Sil
  6. maşallah ne çok ürün bitirmişsiniz :)
    bana da beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.