1 Temmuz 2014 Salı

Bitenler, bitemeyip çöpe gidenler nisan-mayıs-haziran 2014/Part 2

Evet, 3 aylık bitenler serisine devam:)


Babe 50 faktör güneş koruyucu- Güzel üründü, korumasından memnun kaldım, yüzde beyaz beyaz kalmadı ki en sevmediğim şey, yağsız olması da avantaj.


Oriflame Ecollagen intensive anti wrinkle 4 week treatment- 4 haftalık yoğun kırışık bakım kürü, güya, valla nemlendirme dışında bir işe yaradı dersem yalan olur.



Loreal üç etkili cilt düzgünleştirici tonik- Genel olarak memnun kaldım. Cildimi güzel temizledi ve kurutmadı, ardında yumuşak bir his bıraktı. Şu anda gül suyu kullanıyorum, ama daha sonra gene alabilirim.


Palmolive Spa Cilt Yenileyici Hindistancevizli duş jeli- Çok severek kullandım ama sonlara doğru baydı artık:) Bir daha büyük boy almayacağım duş jelini, insan farklı kullanmak istiyor arada.


Listerine ağız bakım suyu- Eşim kullanıyor, çok memnun, yenisi alındı bile.


Natures Bounty Biotin- Malum saç ve tırnaklarım için aldım. Hiç bir etkisini gözlemleyemedim, tırnaklarım gene kırılmaya ve soyulmaya devam etti, saçım da aynı hızda uzadı. Sadece bir kutu kullandım belki de ondandır. Tırnaklar için bir önerisi olan var mı?


Oriflame Perfect Body Tight Tummy- Pütürlü bir yapısı var, çok düzenli kullanmadım açıkçası ama kullandığım sürede sanki hafifte olsa bir etkisi oldu gibi geldi bana.


Bioder bio epilation- Yüz için tüy azaltıcı, ama maalesef bütün ağız çevremde iltihaplı sivilcelere neden oldu. Çok zor iyileşti, çöpe gidiyor.


Nivea pure&natural action deodorant- Alimünyum içermiyor, kokusunu sevdim, koruyuculuğu da iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.


Nashi Argan Yağı- Tester üründü, ama o kadar çok sevdim ki orjinalini aldım hemen. Kokusu bir harika, asla yağlı göstermiyor, hemen emiliyor. Kesinlikle tavsiye edilir.


Bionike Defence 200- Cilt doktorum vermişti bu ürünü, yüzümdeki beyaz pütürler için soyucu bir kremle birlikte. Açıkçası çok gerekli olduğunu düşünmediğim bir üründü, bilemedim.


Watsons Pure&Beauty Super Brightening Facial Mask- Aydınlatma etkisini pek gözlemlemesem de nemlendirmesi güzeldi, Uygulaması kolay, kağıt maskeleri seviyorum zaten.


Lancome Dreamtone- Estee Lauder kazandığım çekilişte bu üründen de göndermişlerdi, 5 adet. Maalesef hepsi çöpü boyluyor, yüzümü sivilce bastı ilk sürüşte. Bir süre ara verip tekrar denedim, gene aynı şey oldu, sevemedim.


3 ayda tükettiklerim bu kadar. Gördüğünüz gibi gene makyaj ürünü yok, çünkü pek makyaj yaptığım söylenemez, kırk yılda bir:)

Sevgiyle kalın e miii:)





İnstagram'da takip etmek için TIK TIK
Bloglovin'den izlemek için TIK TIK
Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK
Twitter'da takip etmek için TIK TIK
Google+'da takip etmek için TIK TIK














8 yorum:

  1. Biotinin işe yaramamasına şaşırdım, ben Solgar'ın biotinini kullandım ve çok memnundum. Hatta bir şişe daha aldım, şu an kullanyorum. Duş jeli konusunda hemfikiriz, küçük hacimli olsunlar, çünkü ben de sıkılıyorum hep aynı kokuyu duymaktan. :)) Daha nice bitenlerin olsun o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki de Solgar'ı denemek lazım, bu bitkisel biotindi çünkü

      Sil
  2. Bioder ben de kullanmıştım ama bende sivilcelenme yapmadı, zaten insan çok da düzenli kullanamıyor. En fazla bir hafta düzenli kullandım, sonra arada bir. Pek etkisini görmedim.
    Babe kremin tüpünü atmadıysan kesip içine bakar mısın? Çok garip bir istek oldu ama nedeni şu. Bir blogda yağsız deniyor ama bitirince içindekileri kullanmak için kestim, gördüğüme şaşırdım, yağı içinde kalmış gibi bir şeyler yazıyordu. Kullanmayı düşündüğüm bir ürün. Merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef attım canım ya, yağsız yazıyordu ama içini bilemem tabii:)

      Sil
  3. Babe'yi düşünüyordum.
    Memnun kalmışsın, bir göz atayım ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babe güzel ama Bioderma'nın ki çok daha iyi

      Sil
  4. Oriflamenin sikilastiricisini arkadaşım kullandi ve o da biraz toparlanma hissettim ise yaradi digerlerine göre demisti

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.