14 Mart 2014 Cuma

Sıra sandıkta


ŞİMDİ MEYDANLARI BOŞALTMA ZAMANI:
"Amaç hasıl olmuştur. Yurt çapına yayılan eylemler, gücümüzün ve irademizin ne olduğunu göstermeye yetmiştir. Yalnız değiliz. Azınlıkta değiliz. Haksızlık, hırsızlık, yolsuzluk, adaletsizlik tarafında değiliz.
Vicdanımız yerinde duruyor. Gücümüz yerinde duruyor. Şimdi sakinleşme ve akıllı hareket etme zamanı. Seçimlere sakince hazırlanıp, sandıklara ve oy sayımlarına, tutanaklara, sahip çıkma zamanı.
Biliyoruz dilersek, diktayı yerinden ederiz. Korkmaya gerek yok. Haklı eylemlerimiz, içimize sızan eylemleri manupule eden, yönünü değiştiren, şiddeti tırmandıran odakların beklentisi, amacı, daha da kargaşa çıkararak sağ duyu sahibi halkımızı bu eylemlerin meşru olduğu inancından uzaklaştırmaktır.
Bu durum herşeye rağmen mevcut durumun yani hükümetin korunması anlamına gelir. Bu oyuna gelmemeli. 12 Eylül öncesi olduğu gibi, kargaşadan sonra gelecek sükuneti her ne olursa olsun insanlar bekler. Toz duman dağıldığında başımızda emin olmadığımız insanlar yönetime geçmiş olabilir.
Bu nedenle, şimdi sakinleşip SEÇİME ODAKLANMANIN ZAMANI. Sandıkla gelen, sandığa gömülerek def edİlicektir. Bu meşru durumu ortadan kaldırmaya yönelik sinsi oyunları bozma zamanı. Artık sakince akıllıca özgüvenle seçime gitme zamanı. Eyleme katılan her canı kutlarız. Yaralı olanlara geçmiş olsun deriz. Hayatını kaybeden bütün canlara da rahmet dileriz.
Amaç hasıl olmuştur. Daha ağır bedeller ödemeden, bu işi akıllıca bitirelim. Canlar sağolsun!
Şimdi seçime odaklı çalışmanın zamanı. Örgütsüz güç, güç değildir unutmayalım. " (Ötesi...)
LÜTFEN KOPYALA-YAPIŞTIR YÖNTEMİYLE ÇOĞALTALIM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.