25 Mart 2014 Salı

Bitenler bitemeyip çöpe gidenler-Mart 2014


Bu ay epey başarılıymışım sanırım:) Bakınca gurur duydum:)

Hadi tek tek inceleyelim:)

Bunlar eşimin bitirdikleri, Head&Shoulders şampuan ve Palmolive Thermal Spa, ikisinden de memnun kalmış, tekrar alınacakmış:) Erkeklerin yorumu bu kadar işte:)




Rapunzel Secret kömürlü saç maskesi- Herkes edinip kullandı sanırım, saçı güzel yumuşatıyor, şu anda değil ama uzayınca belki düşünebilirim.
Otaci Bitki Özlü Saç Kremi- Deneme boyu, ama kokusundan hiç hoşlanmadım, kullanmadan çöpe gidiyor.
John Frida Sheer Blonde Go Blonder şampuan- Bu da deneme boyuydu, ama epey kullandım, malum saçım kısa. Sevdim, kokusu harika, saçımı yumuşacık yaptı, ve rengi de hafif açtı sanırım, tekrar alacağım elimdeki şampuanım bitince.


Dax Supergro- Hemen hemen tüm bitenlerimde var. Çok seviyorum, kokusu harika, saçımı besliyor ve uzamasını epey hızlandırdı. Arındırması zor, ama ona da çözüm buldum, saçı ıslatmadan önce Watsons biralı saç cilasını masajla yedirip 15 dakika bekliyorum, sonra banyoda suyla arındırıp normal şampuanlama işlemine geçiyorum. Tavsiye ederim.
Doa Kozmetik Hindistan Cevizi Yağı- Maalesef birkaç kez kullanıp bir kenarda unutmuşum, kokusu, rengi bir garip oldu, çöpe gidiyor. Şimdilik almayacağım, saç bakımı için başka planlarım var, yakında blogda...


Yves Rocher Kayısılı Peeling- Çok sevdim, taneleri çok iri değil, yüzü çizmiyor ve kurutmuyor. İndirimde alınacaklar listesinde.
Watsons Sakura Body Scrub- Deneme boyuydu. Kokusunu çok sevdim, losyonu ve duş jeli de var elimde, ama Watsons'ta tekrar bulamadım. Kokusu gerçekten çok güzel.


Saç bakımında sinameki karışımımın içine eklediklerim. 2. kürüm bitti sinameki ile, şimdilik ara verdim, başka bir uygulama için. Bemiks-Badem yağı ve papatya yağı bittiler. Şimdilik alınmayacaklar.


Oriflame Perfect Body kol bölgesi için sıkılaştırıcı- İçinde hafif tanecikler olan bir krem, açıkçası etkisini göremedim, gerçi ben haftada 2 kez uygulayabildim, belki her gün uygulayınca farklıdır.
Yves Rocher Anti Age Global Gece kremi- 6 günde hücreleri yenilediğini iddia ediyor, güzel krem, ama hücrelerim falan yenilenmedi:) Sivilceye neden olmadı, tekrar alacağımı sanmıyorum. Belki başka bir ürünü deneyebilirim Yves Rocher'dan  bilemiyorum. Perricone MD serisine geçmek istiyorum, belki de bir süre hiç bir şey almayıp para biriktiririm, malum çok pahalı Perricone.
DDF krem- Maalesef meşhur Markozi hüsranım, bir kere kullandım, cildim deli gibi kaşınınca tarihine baktım ve çoktan süresinin dolduğunu gördüm. Bu da Markozi'nin büyük ayıbı, yazmama rağmen geri dönen de olmadı, çöpe gidiyor ve Markozi kara listeye alındı.


Yves Rocher UVBeauty Shield güneş koruyucu krem- Çok ama çok sevdim, hafif bir yapısı var, 50 faktör olmasına rağmen diğer güneş koruyucular gibi kalın değil, beyaz beyaz kalmıyor ciltte, kesinlikle bulunca alınacaklarda.
Lapitak Ayak Kremi- Bu kremi çok seviyorum, düzenli uygulamada ayağımda sertlik falan kalmıyor. Şimdi denemek için neutrogena var elimde, ama bitince Lapitak tek tercihim.


Pangea Göz kremi- Tester olduğu için açıkçası anlayamadım, kokusundan hoşlanmadım. Alacağımı sanmıyorum.
Pure&Beauty maskeler- Kırmızı olan nar özlü göz için kağıt maske, beyaz olan yüz için kağıt maske, ikisini de sevdim. Nemlendirmesi ve uygulaması güzel. Kağıt maskeleri seviyorum genelde.
Collagen Ampule Mask- Bu da kağıt maskeydi, güzeldi. Nemlendirmesini sevdim, 3 tane bitirdim.


Kalyon tırnak bakım yağı- Ellerime Dax Sulphur kullandığım için bunu ayak tırnaklarımda kullandım, özellikle batık olanda. Yumuşattı gibi, fena değildi.

Bu ayki bitenlerim bu kadar, bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, farkındaysanız uzun süredir, sanırım aralık ayından beri alışveriş yapmıyorum. Kozmetik diyetim süper gidiyor, bir müddet daha yapacağımı sanmıyorum, zamanında öyle bir stoklamışım ki:)

Bu noktaya kadar sıkılmadan okuduysanız helal diyor ve sevgilerimi fışkırtıyorum:)


Konuk yazarım olmak ister misiniz? TIK TIK

Bloglovin'den izlemek için TIK TIK

Facebook'ta takip etmek için TIK TIK  ve TIK TIK

Twitter'da takip etmek için TIK TIK

Google+'da takip etmek için TIK TIK

















16 yorum:

  1. Bir suru urun bitmis :) Sinameki sonucunun yazisini yazmalisin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, onun için bir post hazırlayayım:)

      Sil
  2. Ne kadar çok ürün bitirmişsin :) Dax Supergro benimde aklımda alıcam mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok seviyorum dax'ı, özellikle kokusunu:)

      Sil
  3. bitenler yazısı çok hoşuma gidiyor:):) ne güzel baya ürün bitirmişsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, ben de bayılıyorum bitenleri okumaya

      Sil
  4. yaşasın otacı nın bitkisel ürünlerinin kokusundan hoşlanmayan bir bizim aile değilmiş:))))büyük kızım ve eşim saç keçelerini açmak için kullanılan spreyin kokusundan nefret ediyor bende çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama şimdilik küçük kızımın (6 yaşında)sesi çıkmıyor atmamak için onun saçlarına sıkarak bitirmeye çalışıyorum.Hatta bebeklerinin saçına sıkmasına da hiç sesimi çıkarmıyorum ve içimden ha gayret Eylem az kaldı diyorum:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha:) bebeklerine sıka sıka bitirsin:) çok kötü ya kokusu

      Sil
  5. Dax'ın tırnak kremini çok seviyorum :) Palmolive spa'yı sevemedim ben =( Kalyon tırnak yağı da severek kullandıklarımdan. Bir sürü biten bir sürü gelen =))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dax Sulphur, evet benim de vazgeçilmezim:) Palmolive spa'nın mavi olanını seviyorum ben aslında, bunu eşim kullandı, ben de de şu an hindistan cevizlisi var

      Sil
  6. Papatya yağını da saç için mi kullandın canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sinameki bakımının içine koydum, neden aldıysam evde vardı, bitsin diye:)

      Sil
  7. Ben de hala kozmetik diyetindeyim. Kullan kullan bitiremedim. Ne aç gözlüymüşüm kızıyorum kendime :(

    Yves Rocher'in peeling kremlerini beğeniyorum, Kalyon ise sürekli stokladığım bir marka.
    Frieda'nın bu şampuanını kullanmamıştım ama deneyebilirim.

    *Eşinin yorumuna çok güldüm. "Güzel" demek yetiyor da artıyor onlara.
    Biz olsak anlatır da anlatırız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ya, almışım da almışım sanırım en son alışverişimi kasımda yaptım düşün artık, makyaj malzemem çok yok, fazla yapmadığım için, ama bu tür şeyler bol maşallah
      erkekler alem dimi:)

      Sil
  8. Yves Rocher Kayısılı Peeling bende kullanıyorum ve çok memnunum :) Lapitak da merak ettiğim bir ürün sanırım en kısa zamanda alacağım. Bu arada Alice de görüp takibe aldım seni. Bana da beklerim ;)

    http://grumpywitchh.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, ben de seni takibe aldım:)

      Sil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.