11 Mart 2014 Salı

Berkin'im


Ciğerim yanıyor...
İçim öfkeyle dolu...
Bu ülkede bir çocuk bakkala ekmek almaya giderken vuruldu...
Öldüğünde 16 kiloydu...

Söyleyecek söz bulamıyorum, dilimden beddua sözcükleri dökülüyor sürekli, içim acıyor...

Ah Berkin'im, yaktın bizi...

Bu blogda YAS var...

Ama susmadık susmayacağız...

Bodrum'lular saat 18.30 da belediye meydanında toplanıyoruz, bir oluyoruz...

17 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Belgin abla bugün haberi aldığımızda sabah hepimiz yıkıldık içimizi korkunç tarifi olmayan bir acı ve öfke kapladı BERKİN ELVAN aramızdan ayrıldı oysaki daha ALİ İSMAİL KORKMAZ'IN acısını unutmamışken gencecik bir sabiyi daha kaybettik ama bunları yapanlar yaptıranlar ve destekleyenler inşallah tez zamanda bu acıların daha beterini yaşarlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilahi adalet işleyecek elbet inanıyorum

      Sil
  3. O çocuk orda öldüyse bu polisin değil gezicilerin suçu eğer onlar her yeri kırıp dökmeseydi ATATÜRK çüyüz diye adınıda girletmeselerdi ne Polis o çocuğa saldırırdı nede o kadar kişi yaralanırdı bunların hepsi sizin suçunuz soruyorum şimdi size ne geçti elinize? Başbakana olan kininiz o çocuğun hayatını bitirdi. Engelli insanların simit araçaları yamalandı ne istediniz onlardan onların suçu neydi? Birde daha utanmadan geçmiş toplanalım diyosun yine mi bi can gitsin onu mu istiyosun sen adım gibi bbiliyorum ki için bile sızlamadı. YAZIK SİZE VE SİZİN GİBİLERE.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya pardon da kaç tane makarna aldın katilden onu bilelim? Ya da kaç kilo kömür? Bir makarnaya itaat edecekseniz biz aramızda alalım size bize de itaat edin ? Ciddiyim! Anlatabildim mi zaten sizde o Berkin kadar yürek olsa Adsız yorum yapmazsınız.

      Sil
    2. makarna kadar beyin var işte, vicdan da yok bunlarda

      Sil
    3. Başbakan'ına aşık olmak yerine Allah'a aşık olsaydın keşke. İkiyüzlü sözde müslüman, sözde insan seni. Sen ve senin gibilerin Allah belasını versin.

      Sil
    4. Asil sana yazik basbakan caldigi paralari duymayan kalmadi telefon konusmalari ortada... boyle alenen hirsizlik yapan birini hala daha korumak niye? Adam giydiginiz ic camasiriniza kadar soydu sogana cevirdi hala uyanamadiniz. Size boyle basbakan yarasir. Vicdan kalmamis ufacik cocugun olumunden hukumeti degilde protestoculari sucluyorsan insanligin kalmamis demektir. Bu arada yazmayi ogren sizin gibi iki lafi bir araya getiremeyenler zaten koyun surusu gibi pesinde malum kisinin. Girletmek degil kirletmek, Yamalandi degil yagmalandi.Kitap okuyun hem ufkunuz gelisir he neyin nasil yazildigini ogrenmis olursunuz.

      Sil
    5. iktidar yalakası adsız, hala daha hırsızlığı ayyuka çıkmış, tüm dünyada katil ve hırsız olarak yaftalanmış bir adamı savunup bir de utanmadan sizin suçunuz diyorsun! İki paket makarnaya ruhunu satanların adalet uğruna can vermeyi göze alanları anlamasını bekleyemem gerçi!! Ama şunu unutmayın dinimizi kullanıyorsunuz ya dinimizce tiranlık edenleri destekleyenler de tiranlar kadar günahkardır!!

      Sil
    6. Gezicilerin suçu bizim suçumuz sen ve senin gibiler insanları ötekileştiriyor geziciler eylemciler Atatürkçüler çapulcular gibi peki siz nesiniz ? İnsanları sürekli sınıflandırmaktan ayrıştırmaktan başka bir şey yaptığınız yok oturduğun yerden yorum yapan olaylardan gerçeklerden bir haber olan birisin belli sen hiç o gezicilerin yanına gittin mi ? sen hiç sokakta hakkını savundun mu ? sen hiç polisin sana düşman gibi saldırdığına şahit oldun mu? sen hiç biber gazı yedin mi? sen hiç on yaşındaki kıza polisin jopla vurduğuna genç kızları saçlarından sürüklediğine yakaladıkları gençlerin diz kapaklarına tekme atarak kırdığına şahit oldun mu ? SEN HİÇ EVLAT ACISI ÇEKTİNMİ ? bunları yaşamadıysan kapat çeneni acıya saygı duy ! yok sakat insanların simit tezgahını yağmalamışlar yakmışlar yıkmışlar bırak bu yalanları araya karışan üç beş tane provokatör ün yaptığı herkese mal etme sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde ...

      Sil
  4. hadi ordan be, vicdansız, beyinsiz, adam ol da adını gizleme

    YanıtlaSil
  5. kail, hırsız herifin destekçileri sizi

    YanıtlaSil
  6. anlamaz bunlar o kadar beyinleri yok

    YanıtlaSil
  7. Utanıyorum onlar yerine utanıyorum nasıl insanlarla aynı ülkeyi paylaşıyoruz.Şu hale bakın bir çocuğun ölümünde bile katil haklamaya çalışıyorlar.İnsanlık ölmüş. Yazıklar olsun sizin gibilere.

    YanıtlaSil

Yorum yazan ellerinize sağlık:)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.